Om oss

Bond Street Film är ett internationellt prisbelönt produktionsbolag som gör reklamfilm, high-end beställningsfilm, trailers, promos samt relaterade digitala tjänster. Våra trailers belönas årligen i internationella tävlingar tack vare våra duktiga medarbetare. Vi älskar det vi gör och vi är bra på det. För oss är det också viktigt att våra medarbetare mår bra och trivs på sitt arbete.

Kontoret är nyrenoverat och ligger i centrala Stockholm, dess öppna och luftiga karaktär har blivit en favorit hos kunder, frilansare och framförallt våra egna. Vi är ett växande bolag som idag utgörs av ca 20 personer. Bond Street är sedan mars 2016 en del av Aktietorget-noterade Shortcut Media-koncernen.

 

Om rollen

  • Heltidsanställning eller projektbaserat
  • Produktion av trailers inklusive komponenter som idé och innehållsarbete, materialhantering, redigering, leta musik samt manus och enklare grafik
  • Tätt samarbete med produktionsledare, motion designers och övriga kollegor
  • Regelbunden kontakt med kunden
 

Om dig

Kreativ och ansvarsfull trailerproducent som har god hand med kunder och erfarenhet av både stora och små projekt. Du har lätt för att samarbeta och har goda kunskaper och vana av att arbeta i Premiere. Du har en utmärkt förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Erfarenhet av projektledning och/eller kunskaper i programvaran After Effects är plus men inga krav. Är du musikalisk är även det ett plus.

 

Övrig info

  • Sista ansökningsdag: 31 januari 2017. Vi läser inkommande ansökningar kontinuerligt, varför ansökan bör sändas snarast möjligt
  • Tillträde av tjänst: 10 februari 2017 eller enligt överenskommelse (både tidigare och senare tillträde är möjligt)
  • Mejla din ansökan inklusive arbetsprover till jobb@bondstreet.se
 

Vid eventuella frågor om ansökningsprocessen, vänligen kontakta Fanny Andersson på fanny@bondstreet.se