2017-11-25

Vi söker trailerproducent

Är du en duktig trailerproducent? Eller har du arbetat mycket med trailerliknande produktioner? Är du bra på kreativa idéer, bemöta kunder och att ansvara för dina egna projekt? Nu söker vi en till duktig kollega till vårt kreativa team för start snarast.

Om oss

Bond Street Film är ett internationellt prisbelönt produktionsbolag som gör trailers för film, tv och spelstudios samt reklamfilm och beställningsfilm. Våra trailers belönas årligen i internationella tävlingar tack vare våra duktiga kreatörer. Vi är ett växande bolag som idag består av ca 20 personer.

Om rollen

Trailerproducent under november-december med goda möjligheter till förlängning. Rollen innebär att du i första hand kommer att arbeta med produktion av trailers till tv-program men kan också inkludera produktion av trailers för spelstudios. Arbetsuppgifter innefattar:

  • Trailerproduktion inklusive manus, redigering, ljud- och musikläggning samt enklare grafik
  • Tätt samarbete med produktionsledare, motion designers och övriga kollegor
  • Regelbunden kontakt med kunden

 

Om dig

Kreativ och ansvarsfull trailerproducent med erfarenhet av både stora och små projekt. Du har lätt för att samarbeta och har goda kunskaper och vana av att arbeta i Premiere. Erfarenhet i programvaran After Effects är plus men inga krav. Gillar du att spela datorspel så är det också en merit, men inget måste. Du har en utmärkt förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrig info

  • Stort och luftigt kontor i centrala Stockholm, nära Odenplan
  • Sista ansökningsdag: 3 december 2017. Vi läser inkommande ansökningar kontinuerligt och önskar tillsätta tjänsten snarast, varför ansökan bör sändas så tidigt som möjligt
  • Tillträde av tjänst: Snarast eller enligt överenskommelse
  • Mejla din ansökan till jobb@bondstreet.se
  • Vid eventuella frågor om ansökningsprocessen, vänligen kontakta Fanny Andersson på fanny@bondstreet.se